Elkészítés: 1.) A virsliket lehéjazzuk (vagy eleve olyat veszünk, amiről nem kell lehúzni a bőrt), és 5 cm-es darabokra vágjuk. A baconszeleteket harmadoljuk, a sajtot csíkokra vágjuk.
2.) Minden virslit 1-1 csík szalonnába tekerünk, néhányat pedig füstölt sajtba (és ha van a hűtőben, egy kis kolbászt is a tekercsek közé csempészhetünk). Minden tekercset megtűzünk fogpiszkálóval, és egy jénaiba tesszük.
3.) Kb. 200 fokos sütőben, grill fokozaton pirosra és ropogósra sütjük az egészet, majd picit hagyjuk hűlni, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.