Elkészítés: A szobahőmérsékleten kiolvasztott leveles tésztát vékonyra kinyújtjuk. Bekenjük mustárral vagy kechuppal, de lehet úgy is, hogy fele mustár, fele ketchup. Erre szórjuk a reszelt sajtot. A tészta két szélére helyezzük a virsliket, és egyszerre kezdjük el feltekerni mindkét oldalt. Éles késsel 2 cm-es szeletekre vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe egymástól kis távolságra tesszük őket, és megkenjük felvert tojással.
Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten szép pirosra sütjük.
Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.