Elkészítés: A tészta hozzávalóiból tésztát dagasztunk, ha kell, még tejet pótolunk, majd letakarva, meleg helyen duplájára kelesztjük.
Ezután kinyújtjuk kb. 25x35 cm-es lappá, majd óvatosan átemeljük egy sütőpapírral bélelt tepsire. Késsel hosszanti irányban végigvágjuk a tésztát, de végeinél kb. 2 cm-re meghagyjuk a széleket.
Ezután a hosszában félbevágott virsliket beszövögetjük a tésztacsíkok közé. Felvert tojással lekenjük, majd előmelegített sütőben, 180 C-on pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.