Elkészítés: A tojássárgákat 20 dkg cukorral és 4 evőkanál vízzel 20-30 percig keverjük. A tojásfehérjéből kemény habot verünk. Ha már egy kicsit keményedik, adjuk hozzá az 5 dkg porcukrot. A szódabikarbónás lisztet óvatosan a tojássárgájához keverjük, majd laza mozdulatokkal hozzáadjuk a tojásfehérjehabot.
Kivajazott tepsibe öntjük, és kb. 30 perc alatt középhőmérsékletű sütőben megsütjük. Az első 10 percben ne nyissuk ki a sütő ajtaját, mert összeesik a tésztánk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.