Elkészítés: Az őzhúst apró csíkokra vágjuk, a szalonnát is.
Kevés zsír hozzáadásával serpenyőben
kiolvasztjuk és megpirítjuk a szalonnacsíkokat, majd kiszedjük a zsírjából, és egy másik serpenyőbe öntünk egy keveset. A visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk a felkockázott hagymát, majd rátesszük az őzhúst. Sóval, zúzott fokhagymával, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük, és fedő alatt addig pároljuk, míg a leve elfő és a hús zsírjára sül, ekkor kevés vörösbort öntünk alá, lefedve, gyakran kevergetve, kis adagban hozzáadva a bort, rövid lében puhára pároljuk.
Közben a gombát szeletekre vágjuk, és a maradék zsiradékon gyakori kevergetéssel megpirítjuk, közben sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemzölddel fűszerezzük.
Amikor a tokány majdnem puha, hozzákeverünk 1 evőkanál paradicsompürét, rátesszük a gombát, a szalonnát, és együtt készre pároljuk.
Rizzsel és párolt zöldségekkel körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.