Elkészítés: Vékony csíkokra vágom a káposztát, lesózom, majd kicsit állni hagyom. A vöröshagymát apró kockára vágom, és kevés olajon elkezdem párolni. Közben hozzáadom a mézet, és együtt dinsztelem még egy kis ideig. Majd a káposztát kinyomkodom, és hozzáadom a hagymához. Jól összekeverem. Felöntöm a borral, és hozzáadom a fűszereket. Lefedve, néha megkeverve puhára párolom.
Ha szükséges, ízlés szerint még lehet cukorral vagy édesítőszerrel ízesíteni. Karácsnykor a sült pulyka mellé tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.