Elkészítés: A zúzát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A vöröshagymát apróra, a paprikákat kisebb kockákra aprítjuk. A paradicsomokat leforrázzuk, héjukat lehúzzuk, és szintén felkockázzuk.
A zsiradékon megdinszteljük a vöröshagymát, rányomjuk a fokhagymát, hozzáadjuk a köményt, és pár percig pirítjuk. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, 8-10 percig pároljuk. Rátesszük a zúzát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a saját levét elfövi. Megszórjuk a pirospaprikával, és mindig csak kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. A bort félidőben adjuk hozzá.
Köretnek szerintem a tarhonya a legjobb, de galuskával, főtt burgonyával is kínálhatjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.