Elkészítés: A krumplit megpucolom, kockára vágom, sós vízben megfőzöm.
A hagymákat apróra, a chilit karikára, a májat csíkokra vágom, a szalonnát bevagdosom. Egy serpenyőben kevés olajon megsütöm a szalonnát, félreteszem, melegen tartom. A serpenyőben megpirítom a hagymát, ráteszem a májat, fűszerezem (a só kivételével), néhány percig sütöm, majd ráöntöm a vörösbort. 1-2 perces párolás után elzárom a tűzhelyt.
Tálaláskor a tányérra teszek a sós krumpliból, rá a májból, a közepére helyezek egy kakastaréjt, sózom, s szórok még rá pirospaprikát. Csalamádé, kovászos uborka is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.