Elkészítés: A kockára vágott sertéshúst borssal, oregánóval ízesítjük, és felöntjük annyi vörösborral, hogy éppen ellepje. Alufóliával lefedve 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
A vöröshagymát, fokhagymát, füstölt szalonnát, kolbászt kockára vágjuk, és kevés olajon üvegesre pároljuk. A borban érlelt húst hozzáadjuk, és a szalonnás-hagymás alappal lepirítjuk, ételízesítővel, csipet sóval ízesítjük. Annyi csontlével öntjük fel, hogy ellepje. Ízlés szerint a megmaradt páclé egy részével még pikánsabbá tehetjük. A húst puhára főzzük benne.
A vegyes zöldséget sós vízben megfőzzük, majd a végén a húshoz keverjük, összeforraljuk. Galuskával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.