Elkészítés: A zabpelyhet meglocsoljuk a tejjel, kissé szikkadni hagyjuk. A hagymákat felaprítjuk (esetleg lereszeljük), alaposan elkeverjük a hússal. Hozzáadjuk a zabpelyhet, a 2 tojást, a magokat, sózzuk, fűszerezzük, és alaposan eldolgozzuk. Én most csak napraforgómagot használtam, de a legjobb talán a tökmag! Vizes kézzel golflabda méretű gombócokat formálunk.
Sütés előtt megforgatjuk a golyókat zsemlemorzsában, majd forró olajban szép pirosra sütjük őket körbe-körbe. Frissen a legfinomabb, de másnap sem elvetendő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.