Az alaphoz a zabpelyhet és a kókuszreszeléket késes aprítógépben dolgozzuk össze, amíg durva, lisztszerű állaga nem lesz. Adjuk hozzá a mézet is, és járassuk a gépet addig, amíg a massza teljesen össze nem áll. Az egészet nyomkodjuk egy kisméretű tepsibe, és tegyük a hűtőbe.
A citromos réteghez turmixoljuk össze a kókuszzsírt, a mézet, citromlét, a kókuszreszeléket, a banánt és a citrom lereszelt héját. Simítsuk az egészet a megdermedt alapra.
Forraljuk össze az áfonyát 2 ek vízzel, a citromlével, és 1-2 percig hagyjuk forrni. Botmixerrel pürésítsük a méz és a vaníliakivonatot is hozzáadva. Hagyjuk szoba-hőmérsékletűre hűlni.
Kanalazzuk a citromos rétegre, és kés segítségével húzzunk bele márványos mintázatot. Alufóliával letakarva fagyasszuk egy éjszakán át.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.