Elkészítés: A tojássárgáját keverjük ki habosra a cukorral. Verjük fel a
tojásfehérjét kemény habbá. A tojássárgához keverjük hozzá a lisztet és a sütőport. Ezután a kemény habot öntsük hozzá a lisztes keverékhez (ügyeljünk a kavarási irányra, amikor hozzádolgozzuk a lisztes keverékhez)!
Ezután ebből kb. a felét öntsük egy másik tálba, keverjük bele óvatosan a kakaóport.
Kikent tortaforma közepére kanalanként tegyünk a fehér és barna tésztából, míg el nem fogynak.
Addig süssük, ameddig nem kezd illatozni, tűpróbával ellenőrizzük azért, hogy jól átsült-e a piskóta.
Ha kihűlt a torta, csokimázzal vonjuk be, majd tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.