Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A sütőt előmelegítjük 180 fokra (gázsütő 2. fokozat).
A kenyeret kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: A kenyérkockákat tepsire terítjük, és a sütőben kb. 2-3 perc alatt megpirítjuk. Közben egyszer átforgatjuk. Rászórjuk a reszelt sajtot, elzárjuk a sütőt, és bent hagyjuk a kenyeret. Felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk benne a hagymát (kb. 2 perc). A hagymára öntünk 1 liter vizet, felforraljuk, és belekeverjük a leveskockát. Hozzáadjuk a mélyhűtött zöldfűszereket, a tejszínt, és összeforraljuk. A levest tányérokba szedjük, megszórjuk a sajtos kenyérkockákkal, és frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.