Előkészítés: A pulykaszeleteket kiklopfoljuk. A zöldfűszereket megmossuk, szárazra rázzuk.
Elkészítés: A húst megkenjük szójaszósszal és megborsozzuk. Mindegyik szeletre 1-1 adagnyi zöldfűszert fektetünk, és a húst felgöngyöljük. Főzőcérnával átkötjük vagy fogvájóval összetűzzük. Felforrósítjuk az olajat, körös-körül megpirítjuk benne a tekercseket, aláöntjük a fehérbor felét, és lefedve, lassú tűzön kb. 10 percig pároljuk. Időnként meglocsoljuk a maradék borral. Köretként párolt rizst és párolt zöldségeket kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.