Előkészítés: Felteszünk vizet forrni a tésztafőzéshez. A zöldfűszereket leöblítjük, kissé összevágjuk. A szendvicskenyér héját levágjuk. A fokhagymát meghámozzuk.
Elkészítés: A zöldfűszereket, a fokhagymát, a kenyeret, 10 dkg napraforgómagot, az olajat és a marhahúslevest magas edénybe tesszük, összeturmixoljuk. (Ha túl sűrű, levessel hígítjuk.) Sóval ízesítjük. A tésztát nem túl puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Elkeverjük a szósszal. A maradék napraforgómagot zsiradék nélkül kissé megpirítjuk, a tésztához keverjük. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.