Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, sóval, borssal, curryvel fűszerezzük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, a hagymát apróra, a fokhagymát vékony szeletkékre vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, és meglocsoljuk a citromlével. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és szárazra töröljük. A petrezselymet leöblítjük, lerázzuk róla a vizet, apróra vágjuk.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a csirkemellek mindkét oldalát szépen megpirítjuk benne. Áttesszük egy tűzálló tálba, aláöntünk 1 dl vizet, megszórjuk az ételízesítővel, és fedő nélkül a sütőben kb. 15-20 perc alatt készre pároljuk. Közben a csomagon olvasható utasítás szerint megpároljuk vagy megfőzzük a rizst, ki-ki ízlése szerint. A visszamaradt zsiradékban világosra pirítjuk a hagymát, a fokhagymát, hozzáadjuk a paprikacsíkokat és a gombát, további 5 percig pirítjuk. Felöntjük a fehérborral, és kb. 10 alatt készre pároljuk. Végül belekeverjük a petrezselymet. A tányérokra szétosztjuk a rizst, a párolt zöldséget, és erre rakjuk a sült csirkemelleket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.