Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.
A brokkolit és a karfiolt rózsáira szedjük, majd a répával együtt gőz felett vagy sós vízben félpuhára főzzük.
A besamelhez a vajat felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, és 2-3 percet pirítjuk, majd felöntjük forró tejjel. Habverővel állandóan kevergetve sűrűre főzzük. Ízesítjük ételízesítővel, borssal és szerecsendióval.
A csirkemelleket tepsibe vagy jénaiba tesszük egymás mellé, majd mindegyikre teszünk a brokkoliból, a karfiolból és a répából. Habzsák vagy kanál segítségével besamelt halmozunk rá, megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített /légkeveréses/ sütőben 25-30 perc alatt 150 fokon megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.