Elkészítés: A szalonnát kockára vágjuk, serpenyőben lepirítjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát, amivel rövid ideig pároljuk. Ezután belerakjuk a kockára vágott kaliforniai paprikát. Majd az apróra vágott gombát adjuk hozzá, és kevés fokhagymával ízesítjük. Sózzuk, borsozzuk, és összepároljuk az egészet. Ha kész, akkor 20 dkg sonkát csíkokra vágunk, és ebbe a raguba forgatjuk.
Közben a burgonyát kockákra vágjuk, és olajban kisütjük, végül a kész sonkás-zöldséges raguba keverjük. Ha kell, még sóval ízesíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.