Elkészítés: A zöldséget, a sárgarépát, az újhagymát, a vöröshagymát, a gombát megtisztítjuk, kis kockára daraboljuk, és forró olajban megpirítjuk, végül megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel.
Amikor langyosra hűlt, hozzákeverjük az áztatott és kinyomkodott zsemlét, a nyers tojással elkevert húst, hozzáadjuk az apró kockára vágott főtt tojásokat,
és fűszerezzük sóval, borssal.
A húsos-zöldséges masszát alaposan összedolgozzuk, és vékonyan kiolajozott kuglófformába töltjük. Közepesen meleg sütőben megsütjük.
Amikor a kuglóf megsült, pihentessük 20 percig és csak utána borítsuk ki a formából. Cikkekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.