Elkészítés: A lereszelt krumplit, a tojást és a lisztet jól kikeverjük, ha híg, lisztet tehetünk még hozzá. Fokhagymával, sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Gombát, paprikát, kukoricát (bármilyen zöldséget) keverhetünk hozzá.
Kevés olajat hevítünk, és 2 evőkanál masszát beleteszünk, jól elsimítjuk, és mindkét oldalát kisütjük. Egy normál serpenyőbe 3-4 db egyszerre belefér. Szalvétán lecsöpögtetjük a zsiradékot.
Sajttal és tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.