Elkészítés: A darabokra vágott pontyot sóval bedörzsöljük, és tepsibe, olvasztott vajba rakjuk.
Sós vízben megfőzünk 20 dkg metéltre vágott sárgarépát, 10 dkg petrezselyemgyökeret és 1 fej szálasra vágott hagymát. Mielőtt egészen megpuhulnak a zöldségek, kiszedjük a vízből, és a halra rakjuk.
Ráöntünk 3 dl vörösbort, majd az egészet sütőben puhára pároljuk.
Ha kész, a halat kiszedjük, és a zöldséget köré rakva tálaljuk. Liszttel elkevert vajjal sűrítjük a megmaradt levet, amit mustárral ízesítünk.
Külön tálaljuk a mártást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.