Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és a sertéscombbal együtt vékony csíkokra vágjuk. A vörös- és lilahagymát félkarikákra szeleteljük.
A csíkokra vágott sertéscombot sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal és grill fűszerkeverékkel. Ráöntjük az olívaolajat, és a hűtőbe tesszük 1 órára.
A zöldségeket serpenyőben vagy wokban nagy lángon pár csepp olajon átpirítjuk, majd kiszedjük, félretesszük. A serpenyőben megsütjük a csíkokra vágott sertéshúst. Fűszerezzük és megsózzuk egy kicsit. Hozzáadjuk a mustárt, pár percig pirítjuk, majd beletesszük a zöldségeket. 4-5 percig együtt pároljuk, ízesítjük, ha szükséges.
Köretnek rizst adhatunk mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.