Elkészítés: Megpároltam a zellert kis sóval margarinon. A répát ugyanúgy, csak a marék rukkolát is rátettem. Ezután egy csomag újhagymát pároltam, rá a gomba, a bazsalikom, a majoránna, a bors, a só. Amikor kész, a réteslapokból tortaformát vágtam, sima ügy, ollóval. Kivajaztam a tortaformát és tettem alulra három lapot, rá a zellert. Megint lap, vajas/margarinos tejföl, gomba (lecsöpögetve), újra lapok, tejfölös cucc, majd a répás elegy. Lappal és felkarikázott mozzarellával fedtem be. Érdemes az oldalát is kibélelni maradék réteslappal, a széle a legfinomabb. Nagyjából 1/2 óra alatt lett kész, de másnap az igazi! Fokhagymás tejföl vagy teljesen sima tejföl megy hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.