Elkészítés: A húst sózzuk, borsozzuk, a felforrósított olajon minden oldalát aranybarnára sütjük.
20 dkg sárgarépát és a zellert, a vöröshagymát nagyobb darabokra vágjuk, a fokhagymát összenyomjuk. A vajat nagyobb lábasban felforrósítjuk, beleszórjuk a zöldségeket, rátesszük a húst, végül ráöntjük a bort. A paradicsomot durván felkockázzuk, és a zöldséglevessel, a babérlevéllel, a kakukkfűvel meg az oregánóval a hús mellé öntjük. Lefedjük, kis lángon kb. 1,5 óránt át pároljuk.
A maradék sárgarépát és a spárgát egészben hagyjuk, külön-külön forró vízben mindkettőt roppanósra főzzük.
A húst kivesszük a lábasból, felszeleteljük. A szaftot leszűrjük, és a keményítővel besűrítjük.
A petrezselymet összekeverjük a citromhéjjal. A húst a szósszal leöntve a zöldségekkel tálaljuk, megszórjuk a citromos petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.