Elkészítés: A kelkáposztát levelekre szedve sós vízben megabáljuk annyira, hogy fel lehessen tekerni.
A hagymát kevés olajon megdinszteljük,
hozzáadjuk a kockára szelt gombát, a fűszereket, az apróra vágott petrezselymet, végül a kukoricát. A tojásokat felverjük a tejföllel, ráöntjük a gombás kukoricára, s mint egy gyenge rántottát megsütjük.
Ezzel megtöltjük a káposztaleveleket, amiket feltekerünk úgy, mint a töltött káposztát szoktuk, s hűtőbe rakjuk.
Amikor a tekercsek hidegek,
bepanírozzuk, és olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.