Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A cukkínit, megmossuk, karikákra vágjuk. A kukoricát lecsepegtetjük.
Elkészítés: Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, megpirítjuk benne a fokhagymát és a hagymát, hozzáadjuk a cukkínit, és üvegesre pirítjuk benne. Hozzátesszük a kukoricát, a sajtot és az ételízesítőt, összekeverjük, rátesszük a fedőt, és alacsony tűzön 3-5 percig főzzük. A tortillákat megtöltjük, és szorosan feltekerjük (ha szükséges használhatunk fogpiszkálókat a rögzítésükhöz). A maradék olajat megmelegítjük, és arany barnára sütjük benne a tortillákat. Papírtörlőre szedjük, és lecsepegtetjük. Rámorzsoljuk a sajtot, és tetszés szerint ketchupöt vagy csípős mártást kínálhatunk mellé.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 656 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.