Elkészítés: A zöldbabot és a sárgarépát megtisztítjuk, a répát felkarikázzuk, a babot leszálkázzuk, de egészben hagyjuk. Ezután külön-külön lobogó sós vízben 3 percig előfőzzük. A cukkínit héjastól hosszú csíkokra vágjuk, a paprikát kimagozzuk, és körömnyi darabokra metéljük. A felforrósított erőlevesben feloldjuk a zselatint, egy szép formájú edény aljába merünk belőle néhány kanálnyit. A zöldségeket elrendezzük benne, és a maradék levest ráöntjük. Hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.