Elkészítés: A zöldségeket tetszés szerint, a vöröshagymát és a fokhagymát finomra aprítjuk.
Felhevített zsiradékban dinszteljük a zöldségeket addig, amíg a zöldségek széle enyhe pírt kap. Rádobjuk a vöröshagymát, néhány percig együtt dinszteljük, majd a fokhagymát is megfuttatjuk rajta. Meghintjük a liszttel, és felengedjük kb. 1,5 l vízzel. Sózzuk, borsozzuk. Amint felforr, beleadjuk a zöldborsót, az apró kockára vágott burgonyát és a leveskockát.
Takarékon főzzük kb. 15 percig, majd hozzáadjuk a levestésztát, és együtt főzzük kb. 10 percig.
A végén meghintjük az aprított petrezselyemmel, tovább nem főzzük.
Rövid pihentetés után tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.