Elkészítés: A borsót és a kockára vágott répát felteszem főni, kicsit később hozzáöntöm a szintén kockákra vágott krumplit. Sózom, ha szükséges, még öntök hozzá pici vizet, hogy a krumplit is ellepje a lé. Közben vajon megfonnyasztom az apróra vágott vöröshagymát, rádobom a karikákra vágott virslit, és jó gazdagon meghintem vágott petrezselyemzölddel és liszttel. Addig kevergetem, míg a liszt megpirul rajta, és folyamatos keverés mellett felöntöm annyi vízzel, hogy sűrű maradjon a massza. Mire ez kész, általában megfőnek a zöldségek is. Ekkor hozzáöntöm a virslit a zöldségekhez, és jól átkeverem. Végül annyi tejfölt adok hozzá, hogy főzelék állagú legyen a ragu. Még egyet forralok rajta, és kész is az isteni étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.