Előkészítés: A borsót és a zöldbabot szűrőbe öntjük, átöblítjük, lecsöpögtetjük. A citrom héját megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, 4 percig pirítjuk benne a hagymát. Hozzátesszük a zöldbabot és a borsót, feljebb vesszük a lángot, és 4–5 percig továbbsütjük. A serpenyőt levesszük a tűzről, a zöldségeket sóval, borssal, a citromhéjjal ízesítjük. Leöblítjük a bazsalikomot, apróra tépkedjük a leveleit, és a zöldségekre szórjuk. Összekeverjük, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 130 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.