Előkészítés: A borsót és a zöldbabot szűrőbe öntjük, átöblítjük, lecsöpögtetjük. A citrom héját megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, 4 percig pirítjuk benne a hagymát. Hozzátesszük a zöldbabot és a borsót, feljebb vesszük a lángot, és 4–5 percig továbbsütjük. A serpenyőt levesszük a tűzről, a zöldségeket sóval, borssal, a citromhéjjal ízesítjük. Leöblítjük a bazsalikomot, apróra tépkedjük a leveleit, és a zöldségekre szórjuk. Összekeverjük, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 130 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.