Elkészítés: A tésztához az élesztőt belemorzsolom a lisztbe, és a többi hozzávalóval összedolgozom sima tésztává. Vékonyra kinyújtom, és tetszés szerinti kiszúróval kiszaggatom.
A korongok felét sütőpapírral bélelt sütőlapra teszem, a széleit vékonyan lekenem tojással. A lekent korongok közepébe egy kis kupac lekvárt teszek, a lekvárra pedig a cukorral és citromhéjjal összekevert darált diót. Egy másik lapot helyezek a töltelék tetejére, és a széleket finoman lenyomkodom.
180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütöm. Amikor kihűltek, azolajjal és margarinnal felolvasztott csokoládéba beleforgatom, tálcára teszem, és dermedés után tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.