Elkészítés: A tejfölt meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a tojást, és elkeverjük. A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal. Hozzáadjuk a sót, a porcukrot, a vaníliás cukrot és az élesztős tejfölt. Összegyúrjuk a tésztát, majd 4 egyenlő részre osztjuk. Letakarva langyos helyen 40-50 percet kelesztjük.
A cipókból 4 lapot nyújtunk a tepsink méretének megfelelően. A lapokat sorban megkenjük a lekvárral, megszórjuk a reszelt citromhéjjal és a darált dióval. Előmelegített sütőben közepes lángon 25-30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A csokit gőz felett felolvasztjuk, elkeverjük az olajjal, és bevonjuk vele a sütink tetejét. Tegyük a hűtőbe szeletelés előtt. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.