A tenger gyümölcsei alapanyag első hallásra megtévesztő lehet, hiszen nem édes gyümölcsökre kell gondolni, hanem a tengerben élő halakról, apróbb állatokról. Az előkészített és mélyhűtött termékek, keverékek többnyire garnélarákot, kagylót, tintahalat és egyéb halakat tartalmaznak. Az összetétel gyártónként változhat.
Nagyszerű ételeket készíthetünk a tenger gyümölcseiből gyorsan és egyszerűen. Természetesen a tengerparti országok legnépszerűbb alapanyaga, így olyan olasz fogások mint a tésztaételek, pizza, rizottó, vagy a spanyol paella a legismertebbek és leginkább kedveltek hazánkban is.
A tápértékek az összetétel szerint változnak. Táblázatunkban a garnéla tápértékeit adtuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.