Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Mákos guba  recept
Mákos guba
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Érdekességek

Air fryerben sütöd a csirkecombot? Ettől az egy hozzávalótól lesz igazán ropogós a bőre

Csirkecomb / Fotó: Shutterstock
Shutterstock
Ki ne szeretné a kívül ropogós, belül pedig puha és szaftos csirkecombot? Ennek a mennyei ételnek az elkészítése azonban sokaknak feladja a leckét, pedig egyetlen hozzávaló és néhány rafinált mozdulat segítségével tökéletesen ropogós lesz a csirke bőre.

Ez az egyetlen hozzávaló pedig nem más, mint a só, amiről tudjuk, hogy megköti az vizet. De ez még nem minden, ugyanis az sem mindegy, hogy hova kerül a só, a legjobb hatás érdekében ugyanis a csirke bőre alatt kell bedörzsölni vele a húst – írja a Huffington Post. 
 

A só mellett természetesen ízlés szerint fűszerezhetjük a húst / Fotó: Shutterstock
A só mellett természetesen ízlés szerint fűszerezhetjük a húst / Fotó: Shutterstock

Ezután tegyük air fryerbe a combokat, bőrükkel lefelé fordítva, és süssük 180 fokon 10 percig, majd fordítsuk meg, és süssük további 10-15 percig. Miután elkészült a hús, vegyük ki a készülékből és hagyjuk 5-10 percig pihenni, majd élvezzük a ropogós és ízletes csirkecombot, amit tálalhatunk sült zöldségekkel, salátával vagy burgonyapürével.

Borítókép: Shutterstock

 

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.