Birsalmabefőtt recept
Birsalmabefőtt
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Mákos guba  recept
Mákos guba
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Puncstorta  recept
Puncstorta
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Ki ne szeretné a kívül ropogós, belül pedig puha és szaftos csirkecombot? Ennek a mennyei ételnek az elkészítése azonban sokaknak feladja a leckét, pedig egyetlen hozzávaló és néhány rafinált mozdulat segítségével tökéletesen ropogós lesz a csirke bőre.

Ez az egyetlen hozzávaló pedig nem más, mint a só, amiről tudjuk, hogy megköti az vizet. De ez még nem minden, ugyanis az sem mindegy, hogy hova kerül a só, a legjobb hatás érdekében ugyanis a csirke bőre alatt kell bedörzsölni vele a húst – írja a Huffington Post. 
 

A só mellett természetesen ízlés szerint fűszerezhetjük a húst / Fotó: Shutterstock
A só mellett természetesen ízlés szerint fűszerezhetjük a húst / Fotó: Shutterstock

Ezután tegyük air fryerbe a combokat, bőrükkel lefelé fordítva, és süssük 180 fokon 10 percig, majd fordítsuk meg, és süssük további 10-15 percig. Miután elkészült a hús, vegyük ki a készülékből és hagyjuk 5-10 percig pihenni, majd élvezzük a ropogós és ízletes csirkecombot, amit tálalhatunk sült zöldségekkel, salátával vagy burgonyapürével.

Borítókép: Shutterstock

 

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.