A családi vállalkozás saját ültetvényeiről származó teákat frissen, csakis kézzel szüretelik, s a tealevelek feldolgozását a hagyományos, úgynevezett ortodox módszer szerint végzik. A helyben történő vákuumcsomagolás pedig garantálja a tea frissességének megőrzését, bárhová is szállítják szerte a világon. Termőhely és régiós szelekciók alapján a Dilmah single origin, single region, single estate teákat készít, elsősorban a Ceylon teát híressé tevő fekete teákat, de nagyon izgalmasak a hegyvidéki zöld teáik is.
A Dilmah ízesített teái és herba főzetei készítésekor szintén a minőségre helyezi a hangsúlyt, továbbá felhasználja a több ezer éves ayurvédikus gyógyítás tapasztalatait. A főzetekhez ceyloni ültetvényeken termesztett valódi, szárított fűszereket és virágokat használnak, a gyümölcsök esetében pedig kizárólag természetes aromákat. Számtalan ízkombinációban alkotják meg a fűszerekkel és gyümölcsökkel kevert elegáns teáikat, s herba főzeteiket, melyek elegáns csomagolásban kerülnek a fogyasztók elé.
Az ünnepi időszak egyik kedvence lehet a Magyarországon novemberben megjelenő Dilmah Infusion termékcsalád. A természetes összetevőkből, koffeinmentes, gazdag aromákból, s a ceyloni ültetvények virágainak, gyógynövényeinek és fűszereinek ötvözetéből készülő keverékek egészséges ízbombák a téli szezonra.
A Dilmah nemcsak termékeivel, hanem üzleti filozófiájával is igyekszik példaértékűvé tenni a teázás ötezer éves hagyományát. Bár több mint száz országot látnak el teáikkal, a minőségcentrikus, környezettudatos és etikus teakereskedelem jelenti a működés alappilléreit.
A finom kortyok mögött a tea iránti tisztelet is megjelenik a csészében, s céljuk, hogy még sok generáción keresztül szolgálhassák ki fogyasztóikat világszerte.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.