Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Minestrone recept
Minestrone
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Ha gyorsan szeretnél egy finom vacsorát összeütni, akkor a tonhalas paradicsomos tésztával nem foghatsz mellé. Az előkészítése mindössze fél órát vesz igénybe, ezután pedig mehet is a tepsi vagy a tűzálló tál a sütőbe, ahol 20 perc alatt meg is sül az ízletes étel.

Bár a tonhalas tészta fokhagymásan, olívaolajjal is nagyon finom, de a paradicsomos változatnak egészen biztos, hogy nem tudsz majd ellenállni. Ha sütés közben megérzed a bazsalikom és az oregánó jellegzetes illatát, akkor alig várod majd, hogy végre a tányérra kerüljön a gőzölgő étel. Amennyiben kedvet kaptál a tonhalas paradicsomos tésztához, akkor nézd meg a Vidék íze magazin kiváló receptjét, amely segít a tökéletes elkészítésben!

Egyszerűen elkészíthető, finom és laktató a tonhalas paradicsomos tészta / Vidék íze magazin
Egyszerűen elkészíthető, finom és laktató a tonhalas paradicsomos tészta / Vidék íze magazin

Íme a Vidék íze magazin remek receptje:

Hozzávalók:

  • 40 dkg tészta
  • 160-200 g tonhalkonzerv
  • 1 darabosparadicsom-konzerv
  • 140 g sűrített paradicsom
  • 1 nagyobb cikk zeller
  • 1 darab póréhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg minimozzarella
  • zsiradék
  • bors
  • szárított bazsalikom, oregánó

Elkészítés:

  1. Két evőkanál zsiradékon megfuttatjuk a durvára reszelt zellert, a felkarikázott pórét és a zúzott fokhagymát.
  2. Hozzákeverjük a kétféle paradicsomot, fűszerezzük, és forraljuk legalább tíz percig.
  3. Utána belekeverjük a leszűrt tonhalat, összeforgatjuk. Beleszedjük a tésztát, összekeverjük.
  4. Zsiradékkal kikent tepsibe simítjuk, közédugdossuk a mozzarellagolyókat, és forró sütőben összesütjük.

Borítókép: Vidék íze magazin

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.