Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Ha gyorsan szeretnél egy finom vacsorát összeütni, akkor a tonhalas paradicsomos tésztával nem foghatsz mellé. Az előkészítése mindössze fél órát vesz igénybe, ezután pedig mehet is a tepsi vagy a tűzálló tál a sütőbe, ahol 20 perc alatt meg is sül az ízletes étel.

Bár a tonhalas tészta fokhagymásan, olívaolajjal is nagyon finom, de a paradicsomos változatnak egészen biztos, hogy nem tudsz majd ellenállni. Ha sütés közben megérzed a bazsalikom és az oregánó jellegzetes illatát, akkor alig várod majd, hogy végre a tányérra kerüljön a gőzölgő étel. Amennyiben kedvet kaptál a tonhalas paradicsomos tésztához, akkor nézd meg a Vidék íze magazin kiváló receptjét, amely segít a tökéletes elkészítésben!

Egyszerűen elkészíthető, finom és laktató a tonhalas paradicsomos tészta / Vidék íze magazin
Egyszerűen elkészíthető, finom és laktató a tonhalas paradicsomos tészta / Vidék íze magazin

Íme a Vidék íze magazin remek receptje:

Hozzávalók:

  • 40 dkg tészta
  • 160-200 g tonhalkonzerv
  • 1 darabosparadicsom-konzerv
  • 140 g sűrített paradicsom
  • 1 nagyobb cikk zeller
  • 1 darab póréhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg minimozzarella
  • zsiradék
  • bors
  • szárított bazsalikom, oregánó

Elkészítés:

  1. Két evőkanál zsiradékon megfuttatjuk a durvára reszelt zellert, a felkarikázott pórét és a zúzott fokhagymát.
  2. Hozzákeverjük a kétféle paradicsomot, fűszerezzük, és forraljuk legalább tíz percig.
  3. Utána belekeverjük a leszűrt tonhalat, összeforgatjuk. Beleszedjük a tésztát, összekeverjük.
  4. Zsiradékkal kikent tepsibe simítjuk, közédugdossuk a mozzarellagolyókat, és forró sütőben összesütjük.

Borítókép: Vidék íze magazin

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.