Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Puncstorta  recept
Puncstorta
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Világkonyha

Túl vizes vagy túl sós? Így mentsd meg, ha elrontottad a kuszkuszt!

kuszkusz
A változatosságra vágyók és a tudatosan táplálkozók körében hazánkban is egyre népszerűbb köretet gyerekjáték elkészíteni, mégis előfordulhatnak fiaskók. Szerencsére mindre van egyszerű megoldás.

Az alábbi hibajavító műveleteket a kuszkuszos étel zöldségekkel vagy más hozzávalókkal történő összekeverése előtt hajtsd végre!

Ha túl vizes

A kuszkusz a kívánt mértékben megduzzadt, de szinte tocsog a tálban? Mértékkel keverj hozzá száraz szemcséket, hogy felszívják a felesleges folyadékot.

Ha túl kemény

Szinte ropog a fogad alatt? Önts hozzá még egy kis folyadékot (amilyennel készítetted), és hagyd állni a kuszkuszt, amíg a szemcsék megszívják magukat. Ettől élvezhetőre puhul.

Tabulé kuszkusszal >>>
Tabulé kuszkusszal >>>
Ha túl sós

Nem kell mindenkinek tudnia, hogy szerelmes a szakács! Készíts egy kis adag kuszkuszt só és mindenféle fűszer nélkül a szokásos módon, majd forgasd össze az elsózott adaggal.

Ha túl száraz

Könnyedén javíthatsz az állagon egy kevés olvasztott vagy meleg tisztított vaj (gí), esetleg némi olívaolaj hozzáadásával. Segíthet egy kevéske meleg mártás is.

Kuszkusz-kisokos >>>
Receptek kuszkusszal >>>
BRIK, HARISSZA ÉS KUSZKUSZ: AMIÉRT ÉRDEMES MEGKÓSTOLNI TUNÉZIÁT >>>
KUSZKUSZ: HA CSAK 5 PERCÜNK VAN ÖSSZEDOBNI VALAMIT >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.