Az alábbi hibajavító műveleteket a kuszkuszos étel zöldségekkel vagy más hozzávalókkal történő összekeverése előtt hajtsd végre!
A kuszkusz a kívánt mértékben megduzzadt, de szinte tocsog a tálban? Mértékkel keverj hozzá száraz szemcséket, hogy felszívják a felesleges folyadékot.
Szinte ropog a fogad alatt? Önts hozzá még egy kis folyadékot (amilyennel készítetted), és hagyd állni a kuszkuszt, amíg a szemcsék megszívják magukat. Ettől élvezhetőre puhul.
Nem kell mindenkinek tudnia, hogy szerelmes a szakács! Készíts egy kis adag kuszkuszt só és mindenféle fűszer nélkül a szokásos módon, majd forgasd össze az elsózott adaggal.
Könnyedén javíthatsz az állagon egy kevés olvasztott vagy meleg tisztított vaj (gí), esetleg némi olívaolaj hozzáadásával. Segíthet egy kevéske meleg mártás is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.