Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Minestrone recept
Minestrone
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Az eredeti Baklava  recept
Az eredeti Baklava
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Nem tudjuk, szeretitek-e heti összefoglalónkat, csak reméljük, hogy igen. Nyugodtan kommenteljetek!

A legfontosabb gasztrotörténés, hogy már emberi áron lehet kapni spárgát és epret. Még nincs szezon, de már nem érezzük botorságnak, ha veszünk fél kilót. Ízleljük újra a kedvenceket!

 

Minjárt dúl az eperszezon!
Minjárt dúl az eperszezon!

 

És hogy mi történt nálunk a héten? Már megint rengeteg dolog!

Első blogunk – de szerintünk a magyar blogszférában is az egyik legelső és még máig is működő, rendszeres és friss blog, a Morzsáló – az ötödik születésnapját ünnepelte a héten! Szerzője, Mirza, a kezdetek óta megismerkedett férjével, elkezdett főzni, férjhez ment, új otthont teremtett, babája született, és rengeteg receptet készített. Most pedig már a kislány a kukta! Hogy ennyi minden belefér 5 röpke esztendőbe?

 

 

Anyák napját is ünnepeltünk. A Mindmegettén a nagymamák kapták a főszerepet most, olvasóink nagymamáikkal kapcsolatos emlékeit vártuk - és várjuk továbbra is! Mert emlékezni jó - szerintünk, és így gondolták az emlékeket beküldők is. Amíg írtak a nagymamákról, kicsit velük lehettek, és ez a legtöbb.

Volt kellemetlenségünk is a héten. Beküldtetek olyan recepteket, amelyeket nem ti készítettetek, nem ti fotóztatok. Kérünk mindenkit, hogy csak saját, kipróbált, bevált recepteket küldjetek, saját fotóval. A tapasztalat azt mutatja, hogy a személyes és saját úgyis mindig mindent visz, a többiek pedig lebuknak. Ajánljuk a receptküldéshez a saját szabályainkat, mindenki jól jár vele!

És akkor következzenek a heti legek!

Attila nem szakács, leginkább saját és családja örömére főz. Második beküldött receptje, a sertéspörkölt sokaknál kicsapta a biztosítékot... így lett a hét legvitatottabb receptje.

 

Gyönyörűséges!
Gyönyörűséges!

Szerintünk van olyan, akinek van 2-3 órája egy pörkölt elkészítésére, más egy gyors vacsorát szeretne… Akkor most kinek van igaza pörkölt-ügyben?

A legszebb torta, a Gyümölcsös joghurttorta megint Ekesandié. Azért is tetszik nekünk, mert nem pepecs, mindenkinek sikerülhet, mégis… remekmű!

A legfinomabb és legklasszikusabb ropogtatni való a sajtos rúd lett.

És továbbra is várjuk a finomságokat!

Kellemes, szép hetet kívánunk!
 

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.