A spenót a - remélhetően - közelgő tavasz egyik első friss hajtása, tele életerővel, ízekkel, frissességgel, vitaminokkal és fontos nyomelemekkel.
De addig sem kell nélkülöznünk, míg megérkezik a friss spenót, mert akár pürésítve, akár leveles változatban megtaláljuk szinte minden boltban fagyasztott változatban.
Akik idegenkednek tőle, mert eddig a menzás spenótfőzelék volt a viszonyítási pont, próbáljanak ki egy gazdag spenótos lasagnét vagy más spenótos tésztát. Fetához is nagyon jól illik a spenót, de vajon megpárolva, fokhagymával és kis tejszínnel bolondítva isteni köret. A friss és zsenge spenótlevél pedig salátának a legfinomabb, nem kell félni tőle, egyszerűen szenzációs.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.