A szerző világhírű egészségszakértő, aki utazásai során összegyűjtötte bolygónk legkiemelkedőbb jótékony tulajdonságokkal rendelkező táplálékait. Nem kell feltétlenül egzotikus, drágán beszerezhető csodaszerekre gondolni: mindegyiket évezredek óta fogyasztja az emberiség. Az olvasmányos kalauz megalapozott tudományos bizonyítékokkal is szolgál, továbbá a nyersanyagok ismertetése mellett egyszerű recepteket közöl, melyeket mindenki a saját ízlése szerint variálhat.
(Édesvíz Kiadó, 2015, 3990 Ft )
Tudtad, hogy a fodros kel több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs és több kalciumot, mint egy pohár tej? Hogy az áfonya gazdagabb antioxidánsban, mint bármely más gyümölcs? És hogy a quinoa nem gabonaféle, hanem mag, ezért teljes mértékben gluténmentes, ugyanakkor a magas vas-, mangán-, lizin- és riboflavin-tartalma révén stabilizálja a vércukorszintet, hozzájárul az optimális testsúly megőrzéséhez és serkenti az agyműködést. A könyvben közel száz gyors és egyszerű recept található 10 ismert szuperételből, amelyek megmutatják, hogyan teheted ezeket változatos formában a mindennapi étkezések részévé.
(Bioenergetic Kiadó Kft., 2015, 3600 Ft)
A könyveivel a New York Times sikerlistájának élén álló Julie Morris szakács, író, oktató, a növényalapú élelmiszerek és szupertáplálékok szószólója. Útmutatása és egy turmixgép segítségével könnyedén készíthetsz tápanyagokban gazdag, finom szuperitalokat, amelyekből minden korty az egészségedet szolgálja. A smoothie-k gyengéden teremtik meg a jóllakottság érzését és egy-egy étkezést is kiválthatnak a nap során. A könyvben különböző támpontok segítik az eligazodást az életerőt adó „szuperkortyok” világában, így a receptek között hatásuk és összetevőjük alapján is könnyedén tudsz válogatni.
(Édesvíz Kiadó, 2016, 3990 Ft)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.