A Bergmann Cukrászdába nemcsak a francia krémesért és a hagymás pogácsáért érdemes betérni, hanem a fagylaltválasztékukért is. A balatonfüredi boltokban olyan különlegességeket kóstolhatunk, mint a csokoládé fagyi alapú, pörkölt mogyoródarabokkal és meggyel megbolondított Mozart, illetve közkedvelt Mimóza-torta alapján készített Mimóza fagylalt.
A nagymúltú fehérvári cukrászda mindkét boltjában számtalan finom fagylalt vár ránk. A kitűnő alapanyagok felhasználásával készített fagyik közül feltétlen érdemes megkóstolni a kapros-joghurtos uborkát vagy a gyömbéres malátát, amit idén az Év Fagylaltja zsűri a második legjobbnak szavazott. Nem véletlenül.
A 2016-os év Balaton fagyija címet elnyerő Florida fagyizóban megkóstolható a nyertes fagyi, a Vulkánok ajándéka, amely friss mentát, citromfüvet és Szent György-hegyi mustot is tartalmaz. Ezen kívül a fagyizóban még 32-féle fagyi, köztük 3 cukormentes is várja a kóstolni vágyó vendégeket.
A macaronjairól elhíresült cukrászdában Mészáros József klasszikus receptúrája szerint, a legkiválóbb minőségű, természetes alapanyagok felhasználásával készítik a fagylaltot. Minőségi alapanyagok felhasználásával arra törekednek, hogy termékeik semmiféle adalékanyagot ne tartalmazzanak.
A hangulatos kisvároshoz hangulatos cukrászda is dukál, ahol nem csak a süteményeket kell megkóstolni, hanem a széles fagylaltkínálatból is célszerű szemezgetni. A több díjjal is büszkélkedő cukrászdában a hagyományos és a kissé „extrém” ízvilágot kedvelő vendégek is megtalálják a számukra megfelelő portékát.
A bonbonjairól és süteményeiről híres cukrászdában a fagylaltoknak is érdemes adni egy esélyt. A hagyományos választékon túl, a pultban mindig találni valami újdonságot, illetve egy-egy cukormentes változat is mindig kerül a kínálatba.
Dunaharasztiban a Karl fagyi fogalom. A hagyományos ízeken túl számtalan gyümölcsfagylaltot kóstolhatunk, illetve a klasszikus magyar sütemények fagylaltváltozatát is megtalálni az egyre bővülő kínálatban.
A Békebeli Cukrászdában a múlt századi magyar cukrászmesterek hagyományai élednek újjá, a mai kor igényeinek megfelelően. A sütemények mellett a fagylaltok is ennek szellemében készülnek. Érdemes megkóstolni a tejszínes málnát, homoktövist vagy épp a somlói fagylaltot.
A 2005-ben az év cukrászdájának választott Szent Koronában a Szervánszky család látja vendégül a betérőket. A belvárosi, kerthelyiséggel is rendelkező cukrászdába a fagylaltválaszték megér egy alapos mustrát.
A hagyományos és paleo süteményválasztékon kívül a fagylaltoknak is hagyjunk helyet, ha az Ildikó Cukrászdában uzsonnázunk, ugyanis Urbán Ildikó fagylaltjai sokban eltérnek a megszokottól, mivel nem az olasz iskolán nevelkedett, hanem török mestertől tanulta a fagylaltkészítés minden csínját-bínját.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.