Ha grillpartira készülünk, nem árt olyan salátákat csinálnunk, amik bírják a gyűrődést, azaz azt, hogy órákig vannak az asztalon, hűtés nélkül. Ehhez a legjobb kicsit „stabilabb” zöldségeket választani, amik nem esnek össze három perccel azután, hogy összekevertük őket az öntettel.
A káposzta alapú coleslaw saláta ezért és sok minden másért is, természetesen, méltán a grillpartik kedvence, ami nem csak köretnek kiváló, de a hamburgerzsemlébe is beletöltheted.
Ezt a változatot az alma édesen-savanykás íze teszi még izgalmasabbá és komplexebbé. Ha a salátát nyári melegben, kerti partira csinálod, ne használj házi készítésű majonézt, hiszen a nyers tojásban könnyen elszaporodnak a kórokozók, így, bár nem annyira finom, de ebben az esetben sokkal biztonságosabb a bolti változat.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.