Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mákos guba  recept
Mákos guba
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Csörögefánk recept
Csörögefánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Minestrone recept
Minestrone
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Van, hogy a vasárnapi ebédre sincs több időnk fél óránál, de olyan is, hogy szombat este váratlan vacsoravendégek érkeznek. Ez a fogás tökéletes ilyen esetekre: egyszerű sült csirkemell, némi pikáns joghurtos mártással és olyan pirított újburgonyával körítve, amibe a szezon sztárját, a spárgát is belecsempésztük. Mutatjuk, hogyan készítsd el, lépésről lépésre!
FŐZZ, AKÁR EGY SÉF!

Semmi kedved ahhoz, hogy kitaláld, mi legyen a menü, aztán összeírd a bevásárlólistát, és beszerezz mindent? Valljuk be, nagy terhet venne le a vállunkról, ha valaki mindezt elintézné helyettünk! A Chefbag. hu szolgáltatása éppen erre a problémára talált megoldást. Minden héten új recepteket kínálnak, ráadásul a sütés-főzéshez szükséges alapanyagot meg is rendelhetjük az oldalon.

FŰSZERES CSIRKEMELL STEAK SPÁRGÁS ÚJKRUMPLIVAL >>>
A HOZZÁVALÓK:

tanyasi csirkemell
krumpli
spárga
makói hagyma
fokhagyma
citrom
friss petrezselyem
mustár
majonéz
csirkefűszersó
olívaolaj
bors

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LESZ:

2 db serpenyő
1 db keverőtál

A RECEPTHEZ SZÜKSÉGES ÖSSZES ALAPANYAGOT MOST MEGRENDELHETED A CHEFBAG.HU OLDALÁN >>>
LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

1. Megmossuk és megszárítjuk a húst és a zöldségeket. A csirkemelleket megsózzuk, ésbekenjük a fűszerkeverékkel. A krumplités spárgát 2-3 centis darabokra, a hagymát és a citromot cikkelyekre, a fokhagymát apróra vágjuk. A petrezselyem leveleit letépkedjük.

2.Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolaj felét. Közepes lángon, néha megkeverve aranybarnára sütjük a krumplikat (kb.10-12 perc), majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

3. Amíg a krumplik sülnek, egy keverőtálban összekeverjüka fokhagymát, a majonézt, a mustárt, ízlés szerint a citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk.

4. A krumplihoz adjuk a hagymát és a spárgát,és további 5-6 percig sütjük. Ha kész, félretesszük, és melegen tartjuk.

5. Egy serpenyőben felmelegítjük a maradék olíva olajat. Ha forró,beletesszük a csirkemelleket, és közepes lángon, mindkét oldalát 3-4 percig sütjük.

6. A zöldségeket egy tányérra halmozzuk, és ráhelyezzük a csirke steaket, majd megszórjuk petrezselyemmel. A mártást mellé kínáljuk.



A recept alapanyagai már nem biztos, hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.