Semmi kedved ahhoz, hogy kitaláld, mi legyen a menü, aztán összeírd a bevásárlólistát, és beszerezz mindent? Valljuk be, nagy terhet venne le a vállunkról, ha valaki mindezt elintézné helyettünk! A Chefbag. hu szolgáltatása éppen erre a problémára talált megoldást. Minden héten új recepteket kínálnak, ráadásul a sütés-főzéshez szükséges alapanyagot meg is rendelhetjük az oldalon.
tanyasi csirkemell
krumpli
spárga
makói hagyma
fokhagyma
citrom
friss petrezselyem
mustár
majonéz
csirkefűszersó
olívaolaj
bors
só
2 db serpenyő
1 db keverőtál
1. Megmossuk és megszárítjuk a húst és a zöldségeket. A csirkemelleket megsózzuk, ésbekenjük a fűszerkeverékkel. A krumplités spárgát 2-3 centis darabokra, a hagymát és a citromot cikkelyekre, a fokhagymát apróra vágjuk. A petrezselyem leveleit letépkedjük.
2.Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolaj felét. Közepes lángon, néha megkeverve aranybarnára sütjük a krumplikat (kb.10-12 perc), majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
3. Amíg a krumplik sülnek, egy keverőtálban összekeverjüka fokhagymát, a majonézt, a mustárt, ízlés szerint a citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk.
4. A krumplihoz adjuk a hagymát és a spárgát,és további 5-6 percig sütjük. Ha kész, félretesszük, és melegen tartjuk.
5. Egy serpenyőben felmelegítjük a maradék olíva olajat. Ha forró,beletesszük a csirkemelleket, és közepes lángon, mindkét oldalát 3-4 percig sütjük.
6. A zöldségeket egy tányérra halmozzuk, és ráhelyezzük a csirke steaket, majd megszórjuk petrezselyemmel. A mártást mellé kínáljuk.
A recept alapanyagai már nem biztos, hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.