Epres blondie
Finomfőzelék
Kijevi csirkemell rizibizivel
Hagymás rostélyos
Kínai szezámmagos csirke
Tojásos nokedli fejes salátával
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Dubarry-csirkemell
Farsangi szalagos fánk
Körömpörkölt csülökkel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csupacsokis brownie
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Tárkonyos csirkeraguleves
Vadas marha
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Zsemlegombóc
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
A mi nudlink és az olaszok gnoccia között két különbség van: más a formája, és többnyire a körítése is. A miénk mákos, diós, prézlis, addig az övék paradicsomos, spenótos, sajtos. De az alapok ugyanazok: krumpli, tojás, só, liszt. Egyszerűbb, mint gondolnád, próbáld ki. A házi tészta ultramenő dolog!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.