Tárkonyos csirkeraguleves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus kuglóf
Zsemlegombóc
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Vadas marha
Dubarry-csirkemell
Klasszikus grízgaluska leves
Krémes spenótfőzelék
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Finomfőzelék
Kínai szezámmagos csirke
Csupacsokis brownie
Körömpörkölt csülökkel
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Alapételek

Így lesz tökéletes a rántás és habarás - Konyhai kisokos

Így lesz tökéletes a rántás és habarás
Ezúttal abban segítünk, hogyan készíthetitek el a rántást és a habarást. A főzelékek sűrítési technikáját elsajátítani nem könnyű feladat, sokszor még a gyakorlott háziasszonyoknak is meggyűlik a baja azzal, hogy ne legyen csomós a rántás, vagy a habarás.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.