Mennyei vegán recept gombából: kakukkfüves-paradicsomos ragu polentával

Aki vegán vagy vegetáriánus étrendet követ, esetleg csak szeretné csökkenteni a napi húsbevitelt, annak meg kell tanulnia igazán változatosan főznie, és hasonló alapanyagokból is ízletes, különleges ételeket kreálni. A gyakorlott vegánoknak ez a kisujjában van, ám aki csak most kezd bele, vagy szimplán kísérletezne, azok számára ételmentőek lehetnek a finom és egyszerű receptek.
Ilyen ez a kakukkfüves-paradicsomos gombaragu is, melyhez a köret sem a szokásos, ugyanis nem krumplit vagy rizst, hanem polentát kínálunk mellé. Íme a Vidék íze magazin remek vegán receptje!
Hozzávalók:
A raguhoz:
A polentához:
Elkészítés:
Borítókép: Vidék íze magazin
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.