A menzák egyik koronázatlan királya a tarhonyás hús. A suliban odavoltunk érte, a repeta pedig garantált volt, ha ezt kaptuk második fogásnak a tányérunkba.
Odahaza készítve biztosan finomabb, csak egy jó recept kell hozzá. Az étel egyébként nem más, mint egy klasszikus pörkölt tarhonyával, de ez most mellékes. A lényeg, hogy imádjuk.
A bolti tarhonyát általában olajon vagy zsíron megpirítjuk, majd kétszeres mennyiségű vízzel felöntve puhára főzzük.
Ezek a receptek igen jól fognak jönni, ha valami egyszerű, mégis tartalmas és laktató fogásra vágysz. Érdemes őket kipróbálni, a cikket pedig elmenteni magadnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.