A birsalma eredetileg Ázsiából származik, de Európa déli részein is évszázadok óta népszerű, különösen a mediterrán térségben és a Kárpát-medencében. Nyersen nem igazán fogyasztható a kemény húsa és fanyar íze miatt, de főzve vagy sütve édesebb, kellemesebb lesz, és egyedi, aromás ízvilágot ad. Sok rostot, vitamint (különösen C-vitamint) és ásványi anyagokat (például káliumot) tartalmaz, ami támogatja az immunrendszert és az emésztést.
A birsalmát nemcsak kompótként, hanem süteményekben, húsok mellé vagy akár lekvárként is remekül felhasználhatjuk, így változatos formában kerülhet az asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.