A kelkáposztát sokan nem szeretik, pedig igazán értékes zöldségünk: tele van vitaminokkal (különösen A-, C- és K-vitaminnal) és ásványi anyagokkal (kalcium, kálium, magnézium), amelyek hozzájárulnak a csontok és az immunrendszer egészségéhez. Antioxidánsokban gazdag, amelyek segíthetnek a gyulladáscsökkentésben és a sejtek védelmében. Jelentős mennyiségű élelmi rostot is tartalmaz, ami segíti az emésztést, csökkenti a koleszterinszintet és segíthet a vércukorszint szabályozásában. Ennyi jó tulajdonság pedig már elegendő, hogy rendszeresen fogyasszuk, és hogyan is lehetne könnyebben belecsempészni a család étrendjébe, mint rakottasként elkészítve? A rakott kelkáposztás ételek változatosak, ízletesek és táplálóak, így kiváló ötlet, ha egy kiadós, mégis egészséges ebédet szeretnél készíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.